Høstkonferansen er det viktigste samlingspunktet for alle som er genuint opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse. Hver høst samles deltakere fra hele landet, du får høre foredragsholdere fra inn- og utland og møte mange utstillere med gode tilbud. Arrangeres hver høst i Sandvika – i år helgen 21.-22. oktober. Velkommen!


Lars-Erik Litsfeldt og Patrik Olsson

Lars-Erik Litsfeldt og Patrik Olsson

Nytt liv med ny mat. Patrik Olsson ble først blind på et ene øyet som 32-åring, etter å ha slitt med diabetes fra han var fire år gammel. Som 36-åring ble han helt blind, samt slet med overvekt på over 110 kilo.

Han fikk tips av en treningskamerat om bønnenes blodsukkerstabiliserende effekt, og slik startet suksessen med bønnenes magiske kraft ... Blodsukkeret ble stabilt og insulinnivåene gikk ned.

Helsereisen til Patrik Olsson er en sterk historie.

Du kan se frem til et engasjerende og ekte foredrag av de helt sjeldne!

Line Carina Holdal

Line Carina Holdal

Frank Wedde

Frank Wedde