Høstkonferansen er det viktigste samlingspunktet for alle som er genuint opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse. Hver høst samles deltakere fra hele landet, du får høre foredragsholdere fra inn- og utland og møte mange utstillere med gode tilbud. Arrangeres hver høst i Sandvika – i år helgen 21.-22. oktober. Velkommen!


Line Carina Holdal

Line Carina Holdal

Slet med spiseforstyrrelser i 15 år fra hun var 14 år gammel. Senere fikk hun en autoimmun sykdom som hun fikk beskjed om var kronisk og «ingenting å gjøre med».

Dette motiverte henne til å studere ernæring og senere er hun blitt både ernæringsterapeut og yogalærer.

Sommeren 2016 oppdaget hun «den autoimmune protokollen» (AIP) av legen Sara Ballantyne.

Gjennom bedre tarmfunksjon ble betennelsestilstander i kroppen reversert og immunsystemet balansert. Vi gleder oss til et spennende foredrag om AIP og hvordan det kan brukes med eliminasjons- og provokasjonsdiett fra en som har gjort helsereisen og kan formidle det videre til andre.

Margit Vea

Margit Vea

Lars-Erik Litsfeldt og Patrik Olsson

Lars-Erik Litsfeldt og Patrik Olsson