Høstkonferansen er det viktigste samlingspunktet for alle som er genuint opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse. Hver høst samles deltakere fra hele landet, du får høre foredragsholdere fra inn- og utland og møte mange utstillere med gode tilbud. Arrangeres hver høst i Sandvika – i år helgen 21.-22. oktober. Velkommen!


Dag Viljen Poleszynski

Dag Viljen Poleszynski

Dr. Philos og ernæringsfysiolog er redaktør for Helsemagasinet.

Han har lenge forespråket et ketogent kosthold. Visste du at ketogent kosthold benyttes i behandlingen av barn med epilepsi? Dag vil fortelle om hvordan ketogent kosthold kan virke for andre tilstander, og hvordan det har seg at et omdiskutert kosthold/diett som ketogent, er blitt alment akseptert i klinisk behandling.

Har dietten kanskje et større potensial, ikke minst for psykisk helse? 

Nina Husø og Steinar Larsen

Nina Husø og Steinar Larsen

Joakim Øien Iversen

Joakim Øien Iversen