Høstkonferansen er det viktigste samlingspunktet for alle som er genuint opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse. Hver høst samles deltakere fra hele landet, du får høre foredragsholdere fra inn- og utland og møte mange utstillere med gode tilbud. Arrangeres hver høst i Sandvika – i år helgen 21.-22. oktober. Velkommen!


Gunn-Karin Sakariassen og  Hege Hasler Barhaughøgda

Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda

Du kan spise deg frisk! Gunn-Karin jobber som ernæringsterapeut og Hege som ernæringsfysiolog.

Diabetes og overvekt er sykdommer og tilstander som kan forårsake depresjon og det er lett å komme inn i en nedadgående sirkel. Heldigvis finnes det mange gode råd – og Gunn-Karin og Hege vil presentere sine beste råd for deg under konferansen.

Helene Ragnhild

Helene Ragnhild

Nina Husø og Steinar Larsen

Nina Husø og Steinar Larsen