Høstkonferansen er det viktigste samlingspunktet for alle som er genuint opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse. Hver høst samles deltakere fra hele landet, du får høre foredragsholdere fra inn- og utland og møte mange utstillere med gode tilbud. Arrangeres hver høst i Sandvika – i år helgen 21.-22. oktober. Velkommen!


Helene Ragnhild

Helene Ragnhild

Ernæringsfysiolog og blogger

Spis deg til god tarmhelse. Det viser seg at tarmen har stor innvirkning på hjernen, og dermed vår psykiske helse. Ved å spise deg til god tarmhelse, spiser du deg dermed også til bedre psykisk helse!
 

Helene Ragnhild fikk rene A-er da hun ble uteksaminert fra Bjørknes Høyskole. Hun brenner for et naturlig kosthold bestående av næringsrik, mettende og smakfull mat. Hun har fordypet seg i ernæring for gravide og spedbarn, samt betennelsesdempende kosthold og tarmhelse. Hun er også en del av «kostholdsdamene»!

Gunn-Karin Sakariassen og  Hege Hasler Barhaughøgda

Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda