Høstkonferansen er det viktigste samlingspunktet for alle som er genuint opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse. Hver høst samles deltakere fra hele landet, du får høre foredragsholdere fra inn- og utland og møte mange utstillere med gode tilbud. Arrangeres hver høst i Sandvika – i år helgen 21.-22. oktober. Velkommen!


Nina Husø og Steinar Larsen

Nina Husø og Steinar Larsen

Nina Husø er ernæringsterapeut fra Tunsberg medisinske skole. Sammen med Steinar Larsen har de jobbet mye med mat og psykisk helse. De vil fortelle hva dårlig mat kan gjøre med psyken, og hva bekymringer og tanker kan gjøre med sykdom. Nina jobber til daglig sammen med Joakim Øien Iversen på Senter for Livsstilsmedisin på Lysaker.

Gunn-Karin Sakariassen og  Hege Hasler Barhaughøgda

Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda

Dag Viljen Poleszynski

Dag Viljen Poleszynski