Høstkonferansen er det viktigste samlingspunktet for alle som er genuint opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse. Hver høst samles deltakere fra hele landet, du får høre foredragsholdere fra inn- og utland og møte mange utstillere med gode tilbud. Arrangeres hver høst i Sandvika – i år helgen 21.-22. oktober. Velkommen!


Terje Sandberg

Terje Sandberg

Fikk diagnosen matintoleranse og pre-diabetes for noen år tilbake. I en tid da intoleranse for gluten og melkeprodukter var i sin «tidlige» fase, måtte han ta skjeen i egen hånd: hvilken mat kunne han nå lage og spise?

Hvordan følte han seg etter omlegging til dette kostholdet? Hva gjorde det fysikken og ikke minst ... psyken? Terje er i næringslivet, men har vært leder for Kostreform for bedre helse i 2011-20.

Joakim Øien Iversen

Joakim Øien Iversen

Margit Vea

Margit Vea